Belgium Nummer +31-203698179 Nederland Nummer +31-203698179

Zoek onmiddellijk hulp om het vergeten Google wachtwoord te herstellen

Google heeft wereldwijd enorme bekendheid verworven met zijn meer dan miljoenen gebruikers. Met één profiel krijgt u toegang tot al zijn producten en diensten. Je moet een geldig Google-account hebben om toegang te krijgen tot producten zoals Gmail, Hangouts en Google Play Store. Er zijn enkele producten waarvoor geen Google-account nodig is, zoals YouTube, Google Search, Google Books, Google maps, maar die kunnen worden gesynchroniseerd met een account om hun activiteiten op te slaan. Naarmate de afhankelijkheid van technologie groeit, zijn de producten van Google een integraal onderdeel geworden van professionele en persoonlijke gebruikers. Een Google-account betekent meer dan alleen een account en daarom wordt het over de hele wereld bewonderd. U hebt een gebruikers-ID en wachtwoord nodig om in te loggen op een Google-account en als u een van deze vergeet, wordt uw profiel geblokkeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken, want Herstel Google wachtwoord vergeten is altijd actief om u te helpen. U hoeft ook geen professional te zijn om weer toegang te krijgen tot uw profiel.

Google Help Desk Nederland helpt u om uw profiel te herstellen

  • Gebruik de link https://accounts.google.com/signin/recovery of voer deze URL in de adresbalk van uw browser in.
  • Er wordt een nieuwe pagina geopend met Google Account Support. Hier moet je de e-mail-ID of het contactnummer invoeren waartoe je toegang hebt. Log in op je profiel.
  • Druk op de knop Volgende en er verschijnt een nieuwe pagina.
  • Nu moet u het laatste wachtwoord invoeren dat u zich herinnert dat u gebruikte om toegang te krijgen tot uw profiel en op de knop Volgende klikken.
  • Volg de instructies op het scherm om een verificatiecode te ontvangen via sms of bel en ga verder met de volgende stap.
  • Voer de 6-cijferige verificatiecode in die u in het gegeven veld hebt ontvangen en klik op Volgende.
Google Wachtwoord Herstel nederland

U kunt op de knop Code opnieuw verzenden klikken als de code nog niet is ontvangen.

Nu hebt u toegang tot uw profiel met het nieuwe wachtwoord. Zodra het wachtwoord is gewijzigd, ontvangt u een verificatiebericht naar uw geregistreerde contactnummer. Er zijn ook andere manieren die u volgt om uw account te herstellen. Neem contact op met Google Wachtwoord Herstellen Nederland en ontvang meer hulp hierover.

Kies Google Telefoonnummer en ontvang onmiddellijk een reactie

Als u iets wilt vragen om uw account op verschillende manieren te herstellen, kunt u van ons team leren. Ze leren u alles wat uw ervaring met Google en zijn producten kan verbeteren. Bel ons op Google klantenservice Nummer +31-203698179 en kom in contact met experts van wereldklasse. U wordt beantwoord met effectieve en bevredigende oplossingen.

© Copyright Google Support 2019| All Rights Reserved.