Stappen Voor Het Plannen Van Een Google Meet In Google Agenda

Ben je op zoek naar geschikte stappen om een ​​Google Meet in Google Agenda te kunnen inplannen? Nou, dan ben je zeker op de perfecte plek beland. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Google Customer Care-nummer bellen. Dan helpt het team van toegewijde experts u meteen met de benodigde oplossingen.

Volg de gegeven stappen zorgvuldig om een ​​Google Meet in Google Agenda te plannen:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is naar de Google Meet-site gaan en u vervolgens aanmelden met uw Google-account. Vervolgens moet je de knop ‘Nieuwe vergadering’ selecteren en ook de optie ‘Plannen in Google Agenda’ selecteren.
  2. Vervolgens wordt Google Agenda geopend met uw account op een nieuw tabblad en moet u alle informatie over de vergadering toevoegen aan het scherm met afspraakdetails. Daarna moet u een titel invoeren, de datum selecteren en vervolgens de start- en eindtijden voor de vergadering kiezen.
  3. U moet nu uw deelnemers aan de vergadering toevoegen door hun e-mailadressen te gebruiken onder het gedeelte ‘Gasten’ aan de rechterkant. Vervolgens kunt u de vakjes voor ‘Gastrechten’ aanvinken als u deze voor uw deelnemers wilt toestaan.
  4. En nu moet u optioneel meldingen instellen, inclusief een beschrijving, en vervolgens een kleur selecteren om de vergadering in uw Google Agenda te coderen.
  5. Als u klaar bent, hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren.
  6. En dan wordt u gevraagd of u e-mailuitnodigingen naar uw gasten wilt sturen. Kies vervolgens de knop ‘Terug naar bewerken’ om de wijzigingen aan te brengen, ‘Niet verzenden’ als u van plan bent de uitnodigingen zelf met hen te delen, of de knop ‘Verzenden’ om de e-mailuitnodigingen te verzenden.
  7. Ten slotte, nadat uw deelnemers de uitnodiging hebben ontvangen, kunnen ze deze accepteren of weigeren, net als elke andere gebeurtenis waarvoor u uitnodigt met Google Agenda. En nu moeten ze de knop ‘Deelnemen met Google Meet’ selecteren in het evenement of de link naar Google Meet die per e-mail is ontvangen.

U zou klaar moeten zijn met de hierboven gegeven stappen en het zou goed moeten zijn om hetzelfde te gaan gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google nummer. De technici zullen u dan verder begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *