Stappen Om Een ​​Youtube Video In Te Sluiten In Google Presentaties

Heeft u hulp nodig bij eenvoudige stappen om een ​​YouTube-video in te sluiten in Google Presentaties? Dan zou je blij zijn te horen dat je zeker de juiste blog hebt gevonden. En als u ook andere vragen hierover heeft, kunt u bellen op het Google Klantenservice Nederland. De efficiënte experts helpen je meteen met de handigste stappen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om eenvoudig een YouTube-video in Google Presentaties in te sluiten:

  • Ten eerste heeft u in uw presentatie mogelijk een plaats gedefinieerd voor een video of moet u er een maken. En als u klaar bent, klikt u op de dia waar u de video wilt hebben en klikt u vervolgens op de opties ‘Invoegen > Video’.
  • Nadat u dit hebt gedaan, verschijnt het dialoogvenster ‘Video invoegen’ en wordt standaard een YouTube-zoekopdracht gegeven. Je hoeft alleen maar je zoekterm in te typen en op het vergrootglas te klikken om te beginnen met zoeken naar de video die je wilt toevoegen.
  • En als u nu de URL weet voor de YouTube-video die u wilt toevoegen, kunt u de knop ‘Op URL’ selecteren en vervolgens de URL in het daarvoor bestemde tekstveld plakken.
  • Wanneer u de video hebt gevonden die u in Google Presentaties wilt insluiten, klikt u op ‘Selecteren’ en wordt de video in uw dia ingevoegd. U kunt het nu klikken en slepen naar de gewenste positie.
  • Nadat u uw video in de dia hebt geplaatst, kunt u het blauwe selectiekader gebruiken om het formaat van het videoframe te wijzigen, of als u de video wilt knippen of andere opties wilt wijzigen, kunt u met de rechtermuisknop op de video klikken en de ‘ Formaatopties’.
  • Ten slotte wordt de werkbalk ‘Opmaakopties’ aan de rechterkant van de pagina geopend. Je kunt nu je ‘Begin om en Einde om’-tijden voor de video wijzigen. En als je ervoor kiest om een ​​vinkje te plaatsen in het vakje naast het gedeelte ‘Automatisch afspelen bij presenteren’, dan wordt de video automatisch afgespeeld wanneer de dia omhoog schuift tijdens de presentatie.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde aan te pakken. Als u echter problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks Contact Google Bellen Nummer. De monteurs zijn binnen de kortste keren ter plaatse om u verdere instructies te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *