Hoe maak of gebruik ik een tijdlijn in Google Documenten?

Wilt u weten hoe u een tijdlijn maakt of gebruikt in Google Documenten? Als dat zo is, zou je er geen spijt van krijgen om hier te komen, want je wordt meteen geholpen met het nodige. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde zaken, dan kunt u direct bellen met de Google klantenservice Nederland. Dan zullen de meest betrouwbare experts u in een mum van tijd de benodigde oplossingen bieden.

Hier volgen de stappen om een ​​tijdlijnsjabloon te maken of te gebruiken in Google Documenten:

  • Allereerst moet je in de dia waar je de tijdlijn wilt plaatsen de optie ‘Invoegen > Diagram’ selecteren in de Google Presentaties-werkbalk.
  • En dan moet je in de rechterzijbalk de sjabloon ‘Tijdlijn’ kiezen om een ​​galerij met verschillende tijdlijnontwerpen te openen.
  • Vervolgens moet u de vervolgkeuzelijsten ‘Datums en de kleur’ ​​gebruiken om de tijdlijn in te stellen. En dan worden de verschillende tijdlijnsjabloonontwerpen bijgewerkt om de door u gekozen datums en kleuren weer te geven.
  • U moet nu het sjabloonontwerp selecteren dat u in de dia wilt invoegen. U moet de keuze van de sjabloon baseren op de datum die u vooraf wilt instellen, net zoals elke sjabloon een variatie heeft op de datum en de tijdelijke aanduiding voor tekst die voor de mijlpalen wordt gebruikt.
  • U moet weten dat de tijdlijnsjabloon tijdelijke aanduidingen heeft voor verschillende tijdlijngebeurtenissen (de mijlpalen). U moet op een van deze klikken om het evenement in het tekstvak met uw datum te bewerken. En u kunt elk tekstvak aanpassen door de grootte of locatie te wijzigen. Als je wilt, kun je de hoofdtijdlijn ook ergens op de dia plaatsen.
  • Eindelijk, de elementen op de tijdlijn zijn de vormen – je kunt elk element of elke tekst selecteren en het opmaken uit de beschikbare opties op de werkbalk. Zoals het gebruik van ‘Vulkleur’ ​​voor verschillende tinten voor elk evenement.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou je er helemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk af te handelen. Als u desondanks problemen ondervindt, kunt u bellen google telefoonnummer wanneer u maar wilt. En de efficiënte technici staan ​​direct klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *