Hoe Kan Ik Randen Toevoegen In Google Docs Met Behulp Van De Tabel?

Wil je leren hoe je randen kunt toevoegen in Google Docs met behulp van de tabel? Zo ja, dan wordt u in deze blog zo snel mogelijk geholpen met het nodige. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Google-vragen, kunt u op elk gewenst moment bellen op het Google nummer. Dan zullen de zeer bekwame experts u in een mum van tijd onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om randen toe te voegen aan uw Google Documenten met behulp van een tabel; je hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u vanuit Google Drive de opties ‘Nieuw > Google Docs > Leeg document’ selecteren.
 Selecteer vervolgens het raster ‘Invoegen > Tabel > 1×1’ om een ​​eencellige tabel op het document weer te geven.
 En nu moet u de horizontale en verticale randen slepen om het formaat van de tabel aan te passen aan de geplande lay-out van de inhoud. U kunt het bijvoorbeeld naar de voet van de pagina slepen om een ​​pseudo-rand rond de tekst te maken. En dan kun je de tabel (of de rand) opmaken met de twee methoden.
 Vervolgens moet u elke verticale en horizontale lijn van de tabel afzonderlijk selecteren (u hoeft alleen maar op Ctrl te drukken om ze allemaal te selecteren). En dan moet u de vervolgkeuzelijsten ‘Randkleur, Randbreedte en het randstreepje’ gebruiken om de tabel op te maken.
 Hierna moet u met de rechtermuisknop in de tabel klikken om de optie ‘Tabeleigenschappen’ aan de rechterkant weer te geven. Vervolgens moet u de optie ‘Kleur> Tabelrand’ selecteren om de dikte van de rand te wijzigen en ook de kiezer ‘Celachtergrondkleur’ ​​voor elke kleur binnen de tabelranden.
 Eindelijk, je hoeft alleen maar je inhoud binnen de tabelranden te typen en je zou helemaal klaar moeten zijn.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u er goed aan doen om de volgende keer hetzelfde zelf te doen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd Contact opnemen met Google servicenummer. Dan zijn de monteurs direct beschikbaar om u verder te begeleiden met het nodige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *