Hoe Deel Ik Een Google Documenten-Bestand Met Een Andere Drive?

Wil je leren hoe je een Google Documenten-bestand deelt met een andere Drive? Zo ja, dan ben je in deze blog zeker binnen de kortste keren geholpen met de bovenste stappen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, moet u het Google nummer bellen. Dan helpen de in aanmerking komende experts u meteen met de benodigde oplossingen.

De volgende genoemde stappen zijn om de Google Docs-bestanden of -map te delen met een andere Drive:

 U moet starten in de Google Drive waarvan u de bestanden wilt delen; u moet het enkele bestand selecteren of de map openen voor de meerdere bestanden die u wilt delen. En om meerdere bestanden te selecteren, moet u op de ‘Ctrl’-toets drukken wanneer u elk bestand of elke map selecteert.
 Vervolgens moet u met de rechtermuisknop op het bestand of de map klikken en vervolgens de knop ‘Delen’ selecteren in het contextmenu.
 U moet nu het secundaire Google Drive-accountadres invoeren of u kunt het ook selecteren in de vervolgkeuzelijst.
 U moet ook de toestemming wijzigen in ‘Editor’.
 En dan moet je de knop ‘Verzenden’ selecteren om het bestand of de map met het secundaire account te delen.
 Hierna moet u inloggen op de secundaire Google Drive. En selecteer vervolgens de optie ‘Gedeeld met mij’ in de linkerzijbalk.
 Vervolgens moet u ook met de rechtermuisknop op het gedeelde bestand klikken en vervolgens de knop ‘Een kopie maken’ selecteren. U moet weten dat Google Drive geen kopieerfunctie voor mappen heeft. Daarom zou u afzonderlijke bestanden moeten kopiëren en deze ook in een nieuwe map moeten ordenen.
 Eindelijk moet u terugkeren naar het scherm ‘Mijn schijf’ waar de kopie is opgeslagen en nu moet u het bestand naar uw keuze hernoemen.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Google servicenummer. En het team van technici zorgt meteen voor verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *