Een Koptekst Toevoegen In Google Docs Via Internet?

Wilt u een koptekst kunnen toevoegen in Google Docs via het web? Als dat zo is, zou je zeker geen spijt krijgen van je beslissing. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u het Google bellen. Dan zijn de in aanmerking komende experts onmiddellijk beschikbaar om u van het nodige te voorzien.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om een ​​koptekst toe te voegen in Google Documenten via internet:

 Allereerst moet u het document openen in Google Docs. En dan zou het automatisch moeten openen naar de eerste pagina van het document, maar als dat niet het geval is, moet je naar de bovenkant van het document scrollen.

 Hierna moet u naar het tabblad ‘Invoegen’ gaan, de optie ‘Kop- en voetteksten’ selecteren en vervolgens de optie ‘Koptekst’ kiezen.

 En nu verschijnt het koptekstgebied voor de geselecteerde pagina in het document.

Als u een andere koptekst op de eerste pagina wilt weergeven, moet u het selectievakje ‘Andere eerste pagina’ selecteren. Om verschillende kopteksten op even en oneven pagina’s te kunnen gebruiken, moet u de vervolgkeuzepijl ‘Opties’ selecteren en vervolgens de optie ‘Kopindeling’ kiezen.

 U moet nu de koptekst in het betreffende veld invoeren.

 En dan moet u de tekstopmaakhulpmiddelen gebruiken om de tekstuitlijning, -grootte, lettertype en tekstkleur te wijzigen.

 Vervolgens moet u een leeg gebied van het document selecteren om de koptekst te verlaten.

 Maar als uw document op de eerste pagina een andere koptekst heeft, moet u het koptekstgebied op de tweede pagina selecteren om de koptekst ook voor andere pagina’s in het document in te voeren.

 Als uw document tot slot verschillende even en oneven paginakoppen gebruikt, zullen de kopteksten op de oneven pagina’s verschijnen. Je hoeft alleen maar een koptekst op een even pagina te selecteren en dan moet je de koptekst voor alle even pagina’s invoeren.

Als je klaar bent met het doorlopen van de hierboven gegeven stappen, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde zelf te doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het bellen Google Klantenservice. De technici zullen u in een mum van tijd begeleiden met verdere instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.