Belgium Nummer +31-708080172 Nederland Nummer +31-708080172

Een onlangs verwijderd Google account herstellen

Ondervindt u problemen bij het openen van uw Google account? Als u problemen ondervindt terwijl u het herstelt, moet u zonder erover na te denken doorgaan naar uw account en vervolgens naar de optie Wachtwoord vergeten gaan. Beantwoord de vragen die daar worden gesteld en bevestig vervolgens snel dat het uw account is. Nadat u dit heeft gedaan, heeft u eenvoudig toegang tot uw respectieve account.

Of, als u het e-mailadres van uw account bent vergeten, moet u in dat geval uw telefoonnummer en volledige naamgegevens bij u houden. Vervolgens moet u de aanwijzingen op het scherm volgen en ten slotte vindt u een lijst met gebruikersnamen. U moet degene kiezen die bij uw naam past en dan krijgt u snel toegang tot uw respectieve Google account. Zo kunt u Google Account Herstellen doen met behulp van een e-mailadres.

Hoe verwijderde Google account te herstellen

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van uw account of bij het openen van het product, kunt u zonder erover na te denken onmiddellijk contact opnemen met Google-experts voor hulp. U kunt ook rechtstreeks de officiële website bezoeken en daar vindt u eenvoudige blogs die verband houden met de problemen, en deze vervolgens stap voor stap volgen om in een mum van tijd van dergelijke problemen af ​​te komen. Of, als u de klantenservice direct wilt bereiken, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de experts op de gratis nummers. U hoeft alleen de experts te informeren over de problemen die u doormaakt, zodat zij u kunnen begeleiden met bevredigende oplossingen. Of je moet gewoon naar de live chat-optie gaan en dan kun je weer hulp krijgen bij het Herstellen Google account op je apparaat.

Google Account Herstellen

Heeft u vragen? Neem contact op met het Google-team voor directe hulp

Als u Google account Herstel heeft of andere problemen ondervindt, moet u zonder erover na te denken contact opnemen met de professionals. Het team is 24/7 beschikbaar, dus je kunt ze wanneer je maar wilt bereiken om in een mum van tijd van dit soort problemen af ​​te komen. Of u kunt rechtstreeks contact opnemen met de professional voor Google-gerelateerde vragen; zij zullen u helpen met alle problemen. Schrijf zonder erbij na te denken de e-mail op of neem rechtstreeks contact op met de experts op het gratis nummer google.

© Copyright Google Support 2019| All Rights Reserved.